SG I

El passat 11 de novembre vam fer la nostra primera Sortida General del curs, una de les millors maneres de passar-ho bé i fer cohesió entre totes les colles i monis!

Les més petites van fer un passeig curtet desde Peu del Funicular fins a la Font Groga del Parc de Collserola, les més grans van caminar uns pocs km més baixant-se a la parada de Vallvidrera.

Un cop allà, vam fer totes juntes activitats diverses i divertides, començant per un MacroMemory per equips i un Té Vermell infants contra monis; seguits per un Llac dels LLucets també per equips. Després d’un descans per dinar, cada colla va fer la seva pròpia activitat, com la colla d’Adoles que va marxar a escoltar i sentir el bosc aprofitant així l’entorn que ens rodejava.

Tot i viure uns quants drames, com perdre’ns una miqueta tant anant com tornant, cal dir que el balanç del dia va ser molt positiu. Estàvem cansades però vam tenir l’oportunitat de gaudir d’unes meravelloses vistes i de respirar un ambient diferent, lluny de la ciutat. Les infants van participar com si no hi hagués demà i les monis ens vam contagiar d’aquesta energia.

El resum del dia és diversió i molta molta Energia de l’Eixam!

 

Deixa un comentari