L’equip de monitores d’aquest any està composat per 11 monitores tan diverses i motivades com sempre.

Som poquetes però estem organitzades, cosa que ens fa sentir que som capaces de tot. Aquest any hem canviat tant l’Ideari com el Reglament de Règim Intern de l’entitat, amb tal de deixar entrar una corrent d’aire fresc molt necessària.

També hem canviat el model de curs per adaptar-lo a les nostres necessitats i capacitats, i també a les de les infants!

Aquí us deixem una petita descripció de cadascuna de nosaltres:

 

  • Em dic Mireia Barreiro, tinc 20 anys. Porto dos anys com a  monitora a l’Esplai Eixam i treballo de monitora a un menjador.  Anteriorment vaig acabar un curs en tècnica en violència de gènere i actualment estic realitzant el de pedagogia.

 

  • Pol Agudo: Tinc 18 anys, aquest és el segon any com a monitor i avans era infant. Estudio el Grau Superior d’ estilisme i direcció d’empresa.
  • Júlia Ramoneda: Tinc 19 anys i és el meu segon any com a monitora, però he estat infant des de petita. Actualment estudio el segon curs del grau de Relacions Internacionals a la UAB. És el primer any que porto la colla de Grans.
  • Hola em dic Eric Henze Torralbas i aquest es el meu primer any com a monitor pero ja porto uns quants anys al esplai estic estudian administració i finances al Institut de Sant Cugat i estic entrenant un grup de nens aleví (10, 11 anys) al can fatjo.
  • Hola! Em dic Paula Mas i tinc 18 anys. , porto tota la vida a l’esplai com a infant i aquest és el meu 2n any com a monitora. He fet el batxillerat escènic a sabadell i ara estudio música al taller de músics a barcelona. Aquest any soc monitora de la colla de joves, i esta molt motivada.
  • Hola! Em dic Mireia i tinc 20 anys. Aquest és el meu segon any com a monitora en l’esplai Eixam, encara que porto des dels 5 anys a l’esplai. Actualment acabant mòdul superior d’Educació infantil, i treballant a una escola bressol. M’agrada molt passar temps amb la gent que m’estimo, i aprendre dels infants. Ah i el meu animal preferit és la girafa.
  • Em dic Queralt, tinc 18 anys i es el segon any que estic de monitora. Estudio el cicle superior d’educació infantil i sóc monitora de menjador.
  • Hola em dic Ramon Demelo tinc 20 anys, vaig ser infant de l’Esplai Eixam durant 12 anys aproximadament y aquest és el meu segon any com a monitor. Estic estudiant un curs pont per accedir a grau superior i treballo amb el meu pare.
  • Hola em dic Aitana tinc 21 anys, vaig ser infant de l’Esplai Eixam durant 13 anys i aquest és el meu quart any com a monitora. Estic curant el segon curs del grau de mestre en eduació primària.