Hola famílies!

Moltes gràcies, una vegada més, per la confiança en nosaltres. Hem passat uns 7 dies inoblidables gràcies als vostres infants. El Vallès Oriental ha estat la seu dels campaments d’enguany, un espai voltat de camins de bosc i ple de fauna fantàstica.

Aquest any hem conegut el problema dels ents, uns arbres màgics que estaven sent tallats pel malvat mag Malmak, que els tallava per crear un exèrcit d’orcs i evitar que ningú entrés a la terra promesa. Però gràcies al Kantorc, un orc rebel amic dels ents, hem pogut retornar l’harmonia a la terra i crear un equilibri entre les espècies.

A part de la història i les múltiples visites d’orcs i d’ents, no hem parat de jugar tot el dia! Sobretot hem fet moltíssimes activitats totes juntes. També hem tingut franges d’activitat de colla per poder-nos conèixer millor amb els de la nostra edat. Com sempre, hem mantingut l’espai dels Consells del Rusk per avaluar com ens havíem sentit durant el dia i veure com ens trobàvem al terreny i amb els companys.

A més a més, han estat uns campaments molt especials perquè eren els primers campaments de l’antiga colla de joves, que finalment s’ha incorporat a l’equip de monitores  amb una força increïble! Prepareu-vos, que el curs vinent vindrà molt carregat!

Us hem de dir que hem tornat amb una bossa plena de roba d’infants que podreu passar a revisar avui, 30 de juliol a les 18h, o bé en futures ocasions.

Moltes gràcies per tot, bones vacances i ens veiem al setembre!

Us deixem amb algunes fotos dels campaments: