TGS | Trobada General de Sector

En un dia de plena primavera recordem la Trobada General de Sector (TGS), l’última TGS del sector Vallès unit :(. Ens vam trobar el cap de setmana del 25 al 26 de març a Sant Cugat del Vallès. La temàtica d’aquesta edició era la reivindicació dels espais públics pel lleure educatiu. Vam fer pensar als infants i joves sobre el seu dret a jugar i a aprendre en un espai que és de totes en un moment en el què les ordenances públiques prohibeixen jugar a pilota al carrer i posen moltes traves a organitzar concerts o actes diversos a les places.

la colla d’Adoles i Joves van participar a la Trobada Jove (TJ), i va ser una experiència molt gratificant: vam fer xerrades sobre gènere, espais per poder-nos obrir emocionalment davant d’altres joves, vam parlar sobre relacions amoroses, entre d’altres i amb l’energia de l’Esplai com sempre!

A més, la colla de Joves ha pogut viure una sortida amb altres esplais però autogestionats i ha sigut un cap de setmana de cohesió molt gratificant!

Diumenge ens vam llevar ben d’hora per arribar puntuals al Parc Ramon Barnils. Havíem de deixar ben nets els espais on havíem fet nit per trobar-nos amb totes les colles i preparar el cercavila per Sant Cugat. Va ser un matí de molta feina en el que Petites i Mitjans van fer petits cartells reivindicant els drets tenien a fer ús de l’espai públic. Grans, Adoles i Joves van estar fent pancartes grans per transmetre el nostre missatge durant el cercavila. El recorregut va ser un èxit, amb el ritme de dues Batukades vam caminar per tot el centre de la ciutat: el Passeig de Francesc Macià, Pl. Octavià, Carrer Major, Pl. de Pere Sant, L’Endavallada, Santiago Rusiñol i per la Rambla del Celler, davant de l’Ajuntament, fins a arribar altre cop al Parc Ramon Barnils. De tornada al parc ens hi esperava un grup d’animació infantil disposat a fer-nos passar una fantàstica estona amb música i jocs abans de fer el dinar d’acomiadament.

Finalment, us deixem amb unes fotografies del cap de setmana:

 

Deixa un comentari