Aquest passat 23 i 24 de novembre, varem anar a Llinars del Vallés, a la casa de colònies de Mogent, per gaudir d’un cap de setmana totes juntes! 

Ha sigut tot un èxit!!! Hi hagut una participació molt alta, on han assistit al voltant d’uns 45 infants i joves. Tant els infants i joves, com les monitores ens ho hem passat molt rebé!

Dissabte 23 de novembre, vam quedar a les 9:30 a l’estació de Ferrocarrils de Rubí per anar caminant cap a la Renfe de Rubí totes les colles juntes. Un cop allà vam agafar el tren direcció Granollers, on vam parar per esmorzar; després vam agafar un altre tren direcció Llinars, vam anar caminant des d’aquesta estació fins a la casa, ja que durant el cami teniem senyalitzades les direccions per arribar al país de Mai Més.

   
Al arribar, l’equip de monitores vam explicar les normes, mentre el Peter Pan i la Campaneta estaven rondant per la casa. Tot seguit vam fer el: ranxo, per començar a activar-nos, un cop finalitzada l’activitat vam començar a dinar. 

Aleshores va començar una tarda plena d’activitats: vàrem fer ludoteca i vam iniciar un joc de tauler que ens havia proposat el Peter Pan per conèixer Mai Més, així com les activitats per colles del vespre (on els Adoles vàrem anar al poble a realitzar una activitat). 

Un cop acabades aquestes activitats, vam sopar tots junts i vam fer vetllada (quan s’acabava aquesta,  dos monitors van rebre una sorpresa inesperada: un pastis conjunt pels seus aniversaris) i a dormir!!!

       Diumenge 24 de novembre, les monitores vàrem despertar a tots els infants i joves a mode militar; ja que el pobre Capità Garfi no havia pogut dormir durant el dia per culpa de tot el soroll que havíem fet, i durant la nit no va poder treballar de lo cansat que estava.

Es van fer serveis i les motxilles. Vam esmorzar tots junts i tot seguit els joves tenien una activitat preparada – per tal de començar a familiaritzarse amb el rol de monitor de cara el any que ve – on van participar tant els infants com les monitores, i  s’ho van passar súper bé!!!

Un cop acabada aquesta activitat, vam fer un joc de pistes, per acabar de finalitzar aquest cap de setmana tant emocionant!
Aquí us deixem unes quantes fotos, per poder veure que bé que ens ho vam passar!!