FESTA DEL 40è ANIVERSARI!!

 
Benvolgudes famílies,
Després d’haver carregat les piles amb l’#energiadelesplai a l’Esplaiada 2012 aquest cap de setmana a Ripoll, hem de seguir amb moltíssima energia de l’esplai perquè aquest proper dissabte dia 12 de maig celebrem els 40 anys de l’Eixam!!
Gràcies a la col·laboració d’unes quantes famílies, exmonitors i l’equip de monitors actual, hem organitzat una festa digne d’aquests 40 anys de l’Eixam! I evidentment, aquesta festa no tindrà sentit si no hi participen totes els infants, joves, pares, mares, monitors i monitores actuals de l’esplai. Per tant, us hi esperem!!
Així que, calceu-vos ben còmodes, que dissabte estarem fent molta feina i sobretot, molta molta gresca eixamera!
Abans, però, dimecres dia 9 a les 19.30h estarem al CRAC (C.Sant Joan, 1, Rubí) a la xerrada que hem organitzat per reflexionar sobre l’educació en el lleure a Rubí: L’educació en el lleure a Rubí. Estat actual i reptes de futur. Hem convidat a les entitats de lleure educatiu de la ciutat: l’esplai Clau d’Ulele, l’AE Guspira i l’AE Albada, per a que ens expliquin el seu projecte i entre totes reflexionem sobre l’estat actual i els reptes de futur de l’associacionisme educatiu a la ciutat. Així mateix, hem convidat al Ramon Ribas, pare de l’esplai, per a què ens contextualitzi què és l’educació en el lleure i quina és la trajectòria que aquest moviment ha tingut a la ciutat de Rubí. 
Sabem que les hores no són pràctiques per les famílies amb fills i filles, però us hi esperem a tots i totes!

Per dissabte 12 de maig, caldrà molta energia ja que el programa del dia serà el següent:
9h Xocolatada per agafar forces, i pintada de la façana del local, al carrer Molí.
14h Dinar de germanor amb les famílies, infants i monitors i monitores de l’esplai a les grades del Castell.
17h Animació infantil amb Noè Rivas a la plaça del Dr. Guardiet.
18h Encesa del pastís d’aniversari amb els Diables de Rubí i els Castellers de Rubí a la plaça del Dr. Guardiet.
19h Gimcana històrica de l’Eixam. Inici a la pl. del Dr. Guardiet.
21h Botifarrada popular i concerts de nit amb: REKOP, EVITANOTES i NINJA PASTORI a la pl. del Dr. Guardiet.

I com funcionarà tot plegat?? Deixarem els infants tot el dia a l’esplai? Què dinarem?? Quan podem participar els pares i mares??

Anem per parts:


9h -14h XOCOLATADA I PINTADA DE LA FAÇANA: Està previst que a aquesta activitat de matí hi vingueu tant les famílies amb els infants. Com més siguem més ràpid i millor pintarem la façana! Durant aquesta franja horària, l’equip de monitores coordinarà la pintada de la façana, per tant, NO podràn fer-se càrrec únicament dels vostres fills i filles. 
Si ho teniu molt i molt complicat per venir, parlem-ne, però la idea és que puguem participar tots i totes. Agrairem que ens aviseu amb antelació sobre si vindreu a pintar i quanta gent sereu.

14h DINAR DE GERMANOR: La idea és que cada família porti menjar per compartir amb la resta de pintors i pintores! L’Eixam proporcionarà les begudes. Moltes gràcies!

16h – 18.30h ANIMACIÓ INFANTIL I ENCESA DEL PASTÍS: Durant aquestes activitats, farem com si hi hagués esplai normal. Els monitors i monitores es faran càrrec dels infants i aniran tots plegats a l’animació infantil a la plaça del Dr. Guardiet. Ens trobarem totes i tots a les 16h a l’esplai i podreu recollir-los a les 18.30h a la pl. del Dr. Guardiet. 
Durant aquestes dues hores i mitja podeu anar a casa a fer la migdiada per agafar forces o venir a la pl. a ballar amb nosaltres al so de la música d’en Noè Rivas

19h GIMCANA HISTÒRICA DE L’EIXAM: Podeu participar totes les famílies amb els vostres fills i filles i monitors i monitores. L’han organitzat un grup d’exmonitors i pares de l’esplai i sembla que vé plena de sorpreses i amb uns premis fantàstics gentilesa dels comerços de Rubí!
La gimcana durarà just dues hores per a que arribeu a temps a la següent activitat…

21h BOTIFARRADA POPULAR: La botifarrada es farà al solar del CDR (pl.Dr.Guardiet) i està oberta a tothom. Caldrà que al llarg de la tarda compreu els tiquets (menú adults 5€ i menú infantil 4€) per a poder gaudir d’aquest fantàstic sopar reparador d’energies. 
Per poder fer la previsió de quantes botifarres hem de comprar, us agrairem que ens envieu un correu i ens confirmeu quanta gent teniu previst quedar-vos a sopar. Moltes gràcies!!

21h CONCERTS DE NIT: Tindrem en exclusiva tres fantàstics grups de música, REKOP, EVIATNOTES i NINJA PASTORI… i estarem fent gresca i xerinol·la fins a les 2 del matí. Si us quedeu fins al final, sereu uns campions i campiones! 

Durant tota la tarda hi haurà un servei de bar a la mateixa plaça del Dr. Guardiet!

Ens agradaria que vingués com més gent millor a la festa, així que us demanem i encoratgem a que en feu tanta difusió com pugueu a veïns, veïnes, avis i àvies, tiets i tietes, nebots i nebodes, al gos, al gas i al periquitu! (Us fem arribar el cartell perquè el feu circular!)
Qualsevol dubte que tingueu, podeu trucar al vostre monitor o monitora de colla!

Sobretot, sobretot, recordeu confirmar-nos quan vindreu, si a dinar, si no, a pintar, i a la botifarrada!!

Moltíssimes gràcies i fins dissabte!!

Descargar 40anyseixam3.jpg (373,1 KB)

Equip de monitores i monitors.

Deixa un comentari